Οι επιλογές στο Κολωνάκι πληθαίνουν ακόμη περισσότερο και σε αυτές έρχεται να προστεθεί και το Zinglee, ένα νέο all-day στέκι που προέρχεται από την οικογένεια των Νice n Easy.

Το όνομα προέκυψε από τη σύνθεση δύο ιδιωματισμών, του zing που σημαίνει ενέργεια, ενθουσιασμό & ζωντάνια και του Glee που μεταφράζεται ως απόλαυση, χαρά και ευχαρίστηση. Το Zinglee έρχεται να ενώσει όλες αυτές τις έννοιες μαζί σε μια νέα λέξη που περιλαμβάνει όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα.

Με την υπογραφή του επιτυχημένου επιχειρηματικού διδύμου Δημήτρη ΧριστοφορίδηΧρήστου Αθανασιάδη, το νούμερο 2 της οδού Τσακάλωφ μετατρέπεται σε νούμερο 1 γαστρονομικό προορισμό, καθώς παρουσιάζει μια νέα και απόλυτα φρέσκια και νόστιμη γευστική πρόταση.

Απευθύνεται, τόσο στους Αθηναίους foοdies όσο και στους επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου που επισκέπτονται την πόλη και θέλουν να δοκιμάσουν γεύσεις με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ελληνική μεσογειακή ταυτότητα, στην πιο νόστιμη, υγιεινή, bio – organic και farm-to-table εκδοχή τους.

Info
Zinglee
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι,
210 3608591

Categories: fashion monkey