Μια νέα cave à manger αλλάζει τα δεδομένα στην Πλάκα…

Με μια walk in-κάβα που εστιάζει στον γαλλικό αμπελώνα και τον αξιολογότατο Alain Parodi στην κουζίνα το ολοκαίνουργιο «L’Αudrion» έρχεται να φρεσκάρει τα… γαλλικά της πόλης. Άνοιξε στο τέλος της χρονιάς και επέλεξε την τουριστική Πλάκα για έδρα του.

Το «L’Audrion» έχει στο γευστικό του «οπλοστάσιο», πέρα από έναν σεφ με περγαμηνές, μια βιτρίνα τυριών και αλλαντικών, καθένα με το ταμπελάκι του (comté, reblochon, manchego, andouille, chorizo κ.λπ.) και στην κουζίνα του πολλές ετοιμοπόλεμες cocottes. Θα σας δώσω μια ιδέα για το μενού: μοσχαρίσιο ταρτάρ και τερίνα φουαγκρά, βατραχοπόδαρα με σκορδοβούτυρο και σαλιγκάρια μπουργκινιόν, μεδούλι, σουκρούτ, ριζότo με τρούφα, μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ πατάτας.

Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 3, Πλάκα, 2103241193

Categories: fashion monkey