Πολύ καιρό, τώρα, ψάχνω να βρω μια κατασκευή που θα αλλάξει τελείως το χώρο που έχω δημιουργήσει στο σπίτι μου όπου «φιλοξενώ» τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου και ότι άλλο αφορά τις ενδυματολογικές μου ορέξεις.

Κάνοντας ένα γενικό ψάξιμο, «έπεσα» πάνω σε μια ιστοσελίδα με το όνομα «Ergonomia-shop» και παρόλο που στην αρχή έβλεπα ότι αφορούσε επιπλώσεις καταστημάτων, είδα ότι κάποιες κατασκευές θα ταίριαζαν άψογα με αυτό που είχα οραματιστεί για την walk-in ντουλάπα μου.

Τα βήματα που ακολούθησα; Μπήκα στην ιστοσελίδα www.ergonomia-shop.gr και είδα αυτά που ήθελα, πήρα ένα τηλέφωνο στην εταιρία και κανόνισα ένα ραντεβού από κοντά για να δω τι θα μου προτείνουν οι ειδικοί.

Βρέθηκα στο κεντρικό κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρία, στον Κολωνό (Πτολεμαίου Κλαυδίου 11) και αμέσως μπήκα στο κλίμα που θέλει να δώσει η Εργονομία. Οικογενειακή επιχείρηση, με πολλή δουλειά και μεράκι για αυτό που κάνουν.

Μιλώντας με τους ειδικούς, κατάλαβα, πως η προτεραιότητα τους είναι να κάνουν τον πελάτη να αισθανθεί άνετα και παράλληλα να συμμετέχει στην υλοποίηση του οράματος τους παραθέτοντας την άποψη του και τα θέλω  του. Οι λύσεις που μου προτάθηκαν ήταν πολλές αλλά εγώ «κόλλησα» στις ραφιέρες που διαθέτουν σύστημα a.l.s. Ναι, ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή, μέχρι που είδα.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα που προσφέρει η Εργονομία και αφορά σε φωτισμό κατασκευών χωρίς καλώδια και συνδέσεις. Μαγικό;

Βρήκα δυο κατασκευές με ράφια και εξαρτήματα προβολής (τα εξαρτήματα προβολής είναι αυτά που βλέπουμε να εξέχουν σε κάποια σταντ καταστημάτων όπου κρεμούν διάφορα αντικείμενα) και εννοείται πως ήθελα αυτόν τον μαγικό φωτισμό. Στο κάτω μέρος της ραφιέρας τοποθετούν οι ειδικοί της Εργονομίας μια μπάρα όπου μπορείς να κρεμάσεις τα ρούχα σου και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Με λίγα λόγια απέκτησα μια ανοιχτή ντουλάπα όπου μπορώ να τοποθετώ τα πράγματα μου, να τα βλέπω «καθαρά» και πάνω από όλα προέρχεται από μια ελληνική επιχείρηση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ξένες. Στα εξαρτήματα προβολής κρέμασα αγαπημένα αξεσουάρ, στα ράφια έβαλα παπούτσια και φαίνονται σαν είναι στο display κάποιου καταστήματος, ενώ στη μπάρα κρέμασα αγαπημένα παλτό και γούνες. Α! Ξέχασα να σου πω, πως τα ράφια προσαρμόζονται στο ύψος που θέλω, εύκολα και γρήγορα.

Μια βόλτα στην επίσημη ιστοσελίδα της Εργονομίας θα σε πείσει να ασχοληθείς μαζί της και να δοκιμάσεις νέους τρόπους για να διακοσμήσεις τους χώρους που επιθυμείς. Καλά, αν έχεις κατάστημα, δεν το συζητώ, είναι η τέλεια λύση γιατί δε θα είσαι ποτέ μόνος σου. Θα αποκτήσεις νέους φίλους που θα σε βοηθήσουν να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα σου αλλά και με τον πιο στιλάτο.

Δε θα σου πω πολλά, γιατί πρέπει να τα δεις από μόνη/ος σου, οπότε τσέκαρε το link και βρες αυτό που αρέσει. Μη διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο μιας και οι άνθρωποι της Εργονομίας είναι super και σκέψου πως θέλεις να κάνεις τους δικούς σου χώρους, ξεχωριστούς!

Αν ψήθηκες, μπορείς να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας στο www.ergonomia-shop.gr ή στην επίσημη σελίδα στο Facebook: ERGONOMIA-SHOP.gr Επιπλώσεις καταστημάτων ή στο Instagram: ergonomia-shop

Δες κάποιες κατασκευές της Εργονομίας στο παρακάτω gallery!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Categories: fashion zebra