Η Diana Ross είναι μια γυναίκα που στον παγκόσμιο χώρο της μουσικής έχει αφήσει το δικό της στίγμα και με τα αισθησιακά αλλά και χορευτικά της τραγούδια έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, αλλά η εμφάνιση της στα American Music Awards 2017 ήταν άκρως απογοητευτική!

Η τραγουδίστρια που έχει προσφέρει με τη βελούδινη φωνή της, επιτυχίες όπως Ain’t No Mountain High Enough,Endless Love ,  Upside Down αλλά και άλλες πολλές, αποφάσισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των AMA φορώντας ένα φόρεμα που θυμίζει τη μαύρη σακούλα που χρησιμοποιούμε για τα σκουπίδια ή όταν θέλουμε να ξεφορτωθούμε ένα πτώμα (πάντα στη φαντασία μας!).

Το μεγάλο ζωνάρι στη μέση της κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της ψευδαίσθησης πως πρόκειται για φόρεμα ενώ το καπέλο της είναι ιδανικό για αποκριάτικο πάρτυ που έχει θέμα τις κηδείες σε κάποια αγγλική αποικία.

Και φυσικά επειδή η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι οικολογικής φύσεως, φρόντισε να φορέσει ένα αστραφτερό πέδιλο με τακούνι από φελλό! Γιατί δε μας έφταναν όλα τα άλλα έπρεπε να δούμε και αυτό!

Οπότε αν δεις πως σου περισσεύει μια μαύρη σακούλα στο ντουλάπι της κουζίνας, βγάλ’την έξω και ξεκίνα να την τσαλακώνεις! Έτοιμο το φόρεμα, για το ετήσιο πάρτι των ρακοσυλλεκτών!

Κατά τα άλλα κατάφερε να μαγέψει και να ξεσηκώσει το κοινό με την ερμηνεία της, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι φοβερή!