Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ όλο και περισσότερο στα καταστήματα καλλυντικών να εμφανίζονται κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις, αλλά το μαύρο είναι αυτό που μου »έπιασε» το μάτι.

Πολλές εταιρείες, όπως η MAC (ξέρω, ξέρω αγαπημένη) λανσάρουν μαύρα κραγιόν και μας καλούν να ανακαλύψουμε μια άλλη διάσταση στο χώρο της ομορφιάς.

Είμαι σίγουρη πως ένας μικρός φόβος βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σας και σίγουρα νομίζετε πως αν το φορέσετε πως θα μοιάζετε με τη νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον αλλά είμαστε στο 2017 και κάποια πράγματα πρέπει να τα δοκιμάσουμε.

Το μαύρο κραγιόν ήταν πάντοτε συνδεδεμένο με τη goth society και όσες γυναίκες το φορούσαν ήταν αμέσως αντικείμενο συζήτησης! Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα! Το μαύρο κραγιόν »μπαίνει» στην καθημερινότητα μας και φοριέται από το απόγευμα μέχρι το βράδυ για πιο rock glam εμφανίσεις αλλά και για να »σκληρύνει» το super cute outfit μας.

Δοκιμάστε ένα oversized jumper και skinny jeans σε πιο γλυκά χρώματα όπως το baby pink ή neutral και ένα μαύρο κραγιόν…

Btw, εννοείται πως αν αποφασίσετε να επιλέξετε μαύρο κραγιόν, προσέξετε το υπόλοιπο βάψιμο σας και μην προβείτε σε υπερβολές όπως κατάμαυρα μάτια και υπερβολικό ρουζ!

Our favorite for the day: 

STALLION
Deep Black

Categories: beautopia